Sportif Sabancı
Hacı Sabancı, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Zeynep Nazlı Kayı'yla Bebek sahilde yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı.
Kaynağından OkuHacı Sabancı, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Zeynep Nazlı Kayı'yla Bebek sahilde yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı.
Kaynağından OkuVenezuela Devlet Başkanı Maduro "Kolombiya ile her türlü ilişkinin kesilmesi kararını aldım" dedi. Kolombiya ise kararı tanımadığını duyurdu.
Kaynağından Okuİzleyenleri ekran başına kilitleyen Türkiyenin ve dünyanın en çok kazandıran bilgi ve kültür yarışması Kim Milyoner Olmak İster 23 Şubat özel bölümü ile atv ekranlarında seyircisiyle buluştu. Kim Milyoner Olmak İsterde sorulan Osmanlı Devletinde, adı kul anlamına gelen Abd ifadesiyle kaç padişah...
Kaynağından OkuEski Irak Başbakanı Nuri el Maliki, "Irakta ABDli askeri müsteşar, uzman ve eğitmene ihtiyaç var" dedi.
Kaynağından OkuBilgisayar Mühendisleri Odası Seçim Çalışma Grubu tarafından hazırlanan seçim güvenliği raporunda önemli tespitler yer aldı.
Kaynağından OkuHürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, AKP ve MHPnin kullandığı Zillet, hain, terörist ifadelerinin seçmenler üzerinde bıraktığı 7 etkiyi yazdı
Kaynağından OkuTürk edebiyatının ulu çınarı Yaşar Kemal, ölümünün 4. Yıldönümünde filmleriyle anılacak.
Kaynağından OkuNihat Zeybekci, "HDP yasal bir siyasi partidir, burada mutabıkız" diye konuştu
Kaynağından Okuİstanbul’da 3 çocuğunun kendisinden olmadığını 20 yıl sonra öğrendiğini iddia eden Necdet Ç.’ye boşandığı eşi İlkay Y. karşı dava açtı: Her şeyi biliyordu, maaşım için evli kaldı.
Kaynağından OkuHacı Sabancı, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Zeynep Nazlı Kayı'yla Bebek sahilde yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı.
Kaynağından OkuE-5 Ataköy mevkiinde yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya panelvan minibüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaya hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.
Kaynağından Okuİstanbulda 3 çocuğunun kendisinden olmadığını 20 yıl sonra öğrendiğini iddia eden Necdet Ç.ye boşandığı eşi İlkay Y. karşı dava açtı: Her şeyi biliyordu, maaşım için evli kaldı.
Kaynağından Okuİçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Cerablusta, Azezde, El Babda 2 bin kilometrekarede bugün jandarmamızla, polisimizle, askerimizle, öğretmenimizle, hakimimizle, savcımızla, doktorumuzla orada on binlerce insana huzurlu yaşamanın nasıl olacağını, bir devlet geleneğinin nasıl oluşturulacağını anlatmaya çalışıyoruz." dedi.
Kaynağından Okuİnşa çalışmaları 6 yıl süren Osmanlı-Selçuklu mimari tarzı ile bugünün çizgilerinin bütünleştiği Çamlıca Camisinde ilk ezan, 7 Martta Regaip Kandilinde okunacak.
Kaynağından OkuİDO ve BUDOnun bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.
Kaynağından OkuMWC 2019 için geldiğimiz Barselona'da Huawei Mate 20 Pro ile sokağa çıktık ve telefonun kamerasının farklı modlarını farklı ışık şartlarında kullanarak fotoğraf çektik. İşte Mate 20 Pro kadrajından Barselona.
Kaynağından Oku